HDZ Trešnjevka Sjever

Content View Hits : 1545277

Komentari

71Friday, 01 August 2014 12:27
Željko Gudan
katastrofalno asfaltiranje dionice od Kranjčevićeve ulice do Badalićeve ulice. cijelom dionicom treba ukloniti (isfrezati) asfalt i napraviti novi. Izvoditelj radova su "Zagrebačke ceste"
70Wednesday, 11 June 2014 22:06
Koloman Antolek
Lakše se diše; za početak nije loše. No još uvijek je je odnos cca 4300 : ( 4187+2015 ), barem za sada. U svakom pogledu sve više napredujemo. Bravo
69Wednesday, 23 April 2014 08:51
josip
Već je vrijeme
68Thursday, 17 April 2014 13:20
Kevin Agić
Ponosan sam i sretan kaj sam član temeljnog ogranka "silvije Strahimir Kranjčević.
67Monday, 14 April 2014 11:01
Mirko Dekumanović
Bravo HDZ Trešnjevke!
66Thursday, 29 August 2013 22:04
botivoj broz
Koliko su koštale klamerice na uglu Zagorske i Meršičeve i čemu služe?
65Thursday, 29 August 2013 21:58
botivoj broz
Kako su nestale prostorije MZ Ciglenica? Na to pitanje nitko ne daje odgovor.
64Thursday, 23 May 2013 06:52
Dužičanin
I Dužice su bile s vama! Sada ćete nam barem urediti onaj parking! Pozdrav od Dužičaninai Dužičanki!
63Wednesday, 22 May 2013 12:51
M.A.
Čestitke na uspjehu. Krenimo sada u ostvarivanje programa, dokažimo se svojim radom kojim ćemo se moć' pohvalit za 4 godine.
62Tuesday, 21 May 2013 18:42
Marijan Štuban
Čestitke svim izabranima - dosta crvene dominacije na našoj Trešnjevci!
61Tuesday, 21 May 2013 11:02
Tomislava Marinković
Sretni smo i ponosni. Čestitamo od srca jer znamo koliko ste svog slobodnog vremena iskreno i pošteno, bez ikakve osobne koristi, često ga uskraćujući svojoj obitelji, uložili za dobro i pobjedu pravih vrijednosti u svojoj četvrti. Borite se posebno za očuvanje zdrave obitelji u vjekovima napaćenom, a danas od manjina ugroženom hrvatskom narodu. Neka vas sve u vašem radu i borbi za pobjedu dobra čuva i blagoslovi naš Nebeski Svemogući Otac.
60Monday, 20 May 2013 16:47
Dino Žanetić
Hvala Bogu , na Trešnjevci Jug točnije MO Jarun imamo 3 mandatara i imamo šansu da danijel Samaržija postane predsjednik mjesnog odbora ovisi o koaliciji.Vi di se rad cijele TRešnjevke a sada nam je cilj da se pripremimo za parlamentarne izbore , dakle da 1 i 7 izborna jedinica pobjedi na izborima.
59Monday, 20 May 2013 15:27
Čestitke na pobjedi HDZ-a na Trešnjevci!
Ovo je prvi put u postojanju naše četvrti da je pobijedila stranka koja neće više trešnjevku bojati u crveno!

Bravo HDZ Trešnjevke Sjever!
58Monday, 13 May 2013 14:44
Marija Š.
Poštovani,

S obzirom da su sve točke vašeg programa za mene kao rođene Trešnjevčakne sramotne, osim točke dva, jer su vašoj stranci ipak prioriteti životinje i automobili, gdje će voziti, gdje će biti kvalitetno "smjestiti", a pojam pješak za vas ovaj program ne prepoznaje, i još ste se okomili na jadnu Krapinsku ulicu i njene stanovnike i predviđate joj ukrasti još i ono malo elementarnih uvjeta što im je preostalo, da koliko toliko normalno žive.

I zato vam vraćam vas promidžbeni materijal, iako sam srcem uz HDZ, dalje ga dijelite, a ja ću ipak tražiti drugi program za moju mikro sredinu.

Marija Š.

Zagreb, 11.05.2013.
Svibanj 2013 , Administrator
HDZ Trešnjevka
PDF Print E-mail

12.02.2018.

POZIVNICA

Poštovani,

čast nam je pozvati Vas na svečanu sjednicu povodom obilježavanja 28. obljetnice osnutka HDZ Trešnjevka, koja će se održati u srijedu 21.2.2018. s početkom u 19 sati, u prostorijama MO Samoborček, Nova cesta 37.

Radujemo se Vašem dolasku

HDZ Trešnjevka sjever
HDZ Trešnjevka jug

 

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

17.11.2017

Trešnjevka za Vukovar i Škabrnju

Tisuće svijeća duž Vukovarske ulice Zagrepčani su zapalili večeras kao uvod u obilježavanje 18. studenoga, dana kada je prije 26. godina pao Vukovar i počinjen masakr u Škabrnji.

U koloni prema muralu članovi HDZ Trešnjevka sjever uputili su se zajedno s djecom iz OŠ Ljubljanica, Udrugom Hvidr-a Trešnjevka i ostalim građanima, gdje su župnik i svi prisutni uputili molitvu te zapalili svijeće. Dio se uputio Vukovarskom, a dio u Crkvu Sv. Josipa na misu za poginule i domovinu.

  


POZIV

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje i ove godine ćemo obilježiti paljenjem lampaša i svijeća duž Ulice grada Vukovara.  Obilježavanje će tradicionalno započeti 17. studenoga u 18 sati paljenjem svijeća duž Ulice grada Vukovara, a potom će se u 18.30 sati ispred Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski održati središnji događaj paljenja lampaša u obliku križa i slova V kao Vukovar, uz molitvu.

Pozivamo Vas na okupljanje u petak 17.11.2017. u 17.40 sati u u Ozaljskoj 16 (od tamo krećemo).

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

12.11.2017.

ZVONIMIR MILAS novi predsjednik Područne organizacije HDZ-a Trešnjevka Sjever

Na izvanrednim unutarstranačkim izborima za predsjednika Područne organizacije Hrvatske demokratske zajednice Trešnjevka Sjever održanim 12.11.2017. godine između dvojice kandidata izabran je gospodin Zvonimir Milas sa 146 glasova. Drugi kandidat za predsjednika bio je gospodin Krešimir Matoković koji je dobio 97 glasova. Jedan glas bio je nevažeći.

Izbori su na ovoj organizacijskoj razini po prvi put provedeni  po načelu jedan član jedan glas čime je svim članovima omogućeno da neposredno odlučuju o izboru dužnosnika i tijela stranke. Ovakav način izbora predstavlja najveći demokratski standard i sigurno će doprinijeti ubuduće boljoj organiziranosti i boljem radu stranke i time stvoriti preduvjete za uspješnije rješavanje svih onih društvenih pitanja koja su u njenom djelokrugu rada.

Izborna kampanja kao i sami izbori protekli su u najboljem redu u duhu međusobnog  poštivanja i uvažavanja  različitosti u pristupu pojedinim društvenim i stranačkim problemima koje su zastupali kandidati, a sve u želji za što uspješnije njihovo rješavanje.

Obojica kandidata su u svojoj kampanji obećali da će nakon izbora ako pobijede nastaviti voditi Područnu organizaciju bez diskriminacije članstva s obzirom na to za kojega su se kandidata u kampanji opredijelili i da će u tom smislu svaki član sukladno svojim sposobnostima i angažmanu pod jednakim uvjetima moći naći svoje odgovarajuće mjesto u stranci. To su pravila demokratskih društava kojih se trebamo i moramo pridržavati jer u protivnom imali bi ponovno diktaturu i jednoumlje jednog dijela društva nad ostalima kao što smo imali prije demokratskih promjena.

Novoizabrani predsjednik Zvonimir Milas rođen je 1963. godine u Imotskom. Po ocu je podrijetlom iz Zmijavaca, a po majci iz šokačke obitelji iz Gornje Vrbe.

Od prve do 11. godine života živio je u Zagrebu. Potom je proveo preko 20 godina u Beču, u Austriji te gotovo pet godina u Londonu, u Engleskoj. Od 37. godine života živi u Hrvatskoj. Oženjen je, ima suprugu i dvije kćeri.

Studirao je trgovačke znanosti i završio studij komunikacija i marketinga te studij odnosa s javnošću. Bavi se podukom njemačkoga jezika i uređuje njemačke vijesti na Glasu Hrvatske.

Članom Hrvatske demokratske zajednice postaje 15. studenoga 1989. godine. Vijećnik je Hrvatske demokratske zajednice u Vijeću gradske četvrti Trešnjevke sjever.

JI.

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

24.8.2017.

Preminuo Vitomir Gregorati 

Poštovani članovi Hrvatske demokratske zajednice,

u četvrtak, 24. kolovoza, umro je u 69. godini života nas član Vitomir Gregorati.  Vitomir je našoj stranci pristupio 1990. godine te je sudjelovao u svim izbornim kampanjama. Do svoje smrti obnašao je dužnosti člana Izvršnog odbora temeljne organizacije Nikola Tesla i vijećnika u Vijeću mjesnog odbora Nikola Tesla.  za sebe Vitomir ostavlja suprugu Lidiju i sina Ronalda.

Vitomira ispraćamo u utorak 29.8.2017. u 13:40h na Zagrebačkom krematoriju.

Pozivamo sve koji su u mogućnosti da nam se pridruže ispraćaju našeg Vitomira.

S poštovanjem,
Zvonimir Milas

  

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

PO HDZ Trešnjevka sjever - kandidati za Vijeće gradske četvrti

 

 

 

TO HDZ Antun Mihanović - kandidati za Vijeće mjesnog odbora

 

TO HDZ Ciglenica - kandidati za Vijeće mjesnog odbora

 

TO HDZ dr. Ante Starčević - kandidati za Vijeće mjesnog odbora

 

TO HDZ Ljubljanica - kandidati za Vijeće mjesnog odbora

 

TO HDZ Nikola Tesla - kandidati za Vijeće mjesnog odbora

 

TO HDZ Pongračevo - kandidati za Vijeće mjesnog odbora

 

TO HDZ Rudeš - kandidati za Vijeće mjesnog odbora

 

TO HDZ Samoborček - kandidati za Vijeće mjesnog odbora

 

TO HDZ Silvije Strahimir Kranjčević - kandidati za Vijeće mjesnog odbora

 

TO HDZ Stara Trešnjevka - kandidati za Vijeće mjesnog odbora

 

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

Trešnjevka: kvart za novi start

Globus, 11.05.2017.

 


9.5.2017.

Zapisnik sa konstituirajuće sjednice

Nadzornog odbora Zajednice utemeljitelja HDZ-a

Poštovani,

na konstituirajućoj sjednici Nadzornog odbora ZU HDZ-a održanoj 5.4.2017. g. u 14.30 sati  u Središnjici HDZ-a sudjelovalo je svih pet članova zajednice utemeljitelja koji su izabrani na Izbornoj konvenciji zajednice održanoj 28. siječnja, 2017. godine i to kako slijedi: Mile Turkalj (Karlovačka županija), Željko Opačak (Osiječko-baranjska), Zlatko Banožić (Požeško-slavonska), Marko Luetić (Splitsko-dalmatinska) i Krešimir Matoković (Grad Zagreb).

Sjednicu je otvorio g. Mario Kapulica predsjednik Zajednice utemeljitelja, a sudjelovali su još i g. Zdeslav Milas, predsjednik Nacionalnog odbora zajednice te g. Ile Baković, dopredsjednik Zajednice utemeljitelja.
Nakon kratkog obraćanja svih sudionika i predstavljanja izabranih članova Nadzornog odbora, članovi su se između sebe usuglasili i jednoglasno izabrali Krešimira Matokovića za novog predsjednika NO ZU HDZ-a.

Nakon sjednice od strane predsjednika Kapulice svi članovi NO-a pozvani su na proširenu sjednicu predsjedništva ZU s gradonačelničkim kandidatima iz četiri najveća hrvatska grada. Na istoj je sudjelovao i predsjednik stranke g. Andrej Plenković sa užim vodstvom.

S poštovanjem,

Predsjednik Nadzornog odbora Zajednice

utemeljitelja HDZ-a „dr. Franjo Tuđman“

Krešimir Matoković, dipl. ing. el.

Zagreb, 05.04.2017. godine

Zapisnik (PDF)


7.5.2017.

Predstavljanje kandidata

Pobjednička atmosfera vladala je na današnjem predstavljanju naših kandidata u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.


Izborni program i kandidati HDZ-a Trešnjevke sjever

  


5.5.2017.

Obilazak Trešnjevke i druženje s našim gradonačelničkim kandidatom dr. sc. Dragom Prgometom

 


3.5.2017.

Prikupljanje potpisa

 

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

29.4.2017. - TO HDZ Ciglenica

Čestitke Jasmini i Sebastijanu

Uz Hrvatsku i HDZ-ovu zastavu te ministra Pavu Barišića i brojne goste priključujemo se ČESTITKAMA mladom bračnom paru Jasmini i Sebastijanu Tončiću.

Foto: Josip Horvat

  

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

19.4.2017.

Motivacijsko druženje i predstavljanje kandidata za izbore


POZIV

Poštovani članovi i simpatizeri,

pozivamo Vas na motivacijsko druženje i predstavljanje kandidata HDZ-a za Vijeće gradske četvrti i vijeća mjesnih odbora Trešnjevke sjever,

u srijedu, 19. travnja 2017. s početkom u 19:00 sati, u dvorani MO Samoborček, Nova cesta 37.

Veselimo se Vašem dolasku!

Područni odbor HDZ-a Trešnjevka sjever


Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs!


8.4.2017.

Podjela maslinovih grančica uoči blagdana Cvjetnice

U subotu, 8. travnja 2017. godine, od 10 so 12 sati, članovi Područnog odbora HDZ-a Trešnjevke sjever sudjelovali su u tradicionalnoj akciji druženja s građanima i podjele maslinovih grančica uoči blagdana Cvjetnice, i tako obilježili početak Velikog tjedna. 

 


6.4.2017.

Mladež Trešnjevke u pripremi za Cvjetnicu


6.4.2017.

Obilazak TO HDZ Pongračevo

Četvrtak, 6.4.2017. u 20:00 sati, Opatijski trg 10.

  


6.4.2017.

Obilazak TO HDZ Stara Trešnjevka

Četvrtak, 6.4.2017. u 19:00 sati, Park Stara Trešnjevka 1.


  


6.4.2017.

Obilazak TO HDZ Ciglenica

Četvrtak, 6.4.2017. u 18:00 sati, Selska 44.

 


6.4.2017.

Obilazak TO HDZ Samoborček

Četvrtak, 6.4.2017. u 17:00 sati, Nova cesta 37.

  


5.4.2017.

Potpora utemeljitelja


5.4.2017.

Obilazak TO HDZ Rudeš

Srijeda, 5.4.2017. u 18:00 sati, Rudeška cesta 71.

 


5.4.2017.

Obilazak TO HDZ Nikola Tesla

Srijeda, 5.4.2017. u 17:00 sati, Ozaljska 16.

 


4.4.2017.

Obilazak TO HDZ Antun Mihanović

Utorak, 4.4.2017. u 20:00 sati, Drenovačka 4.

 


3.4.2017.

Obilazak TO HDZ Ljubljanica i dr. Ante Starčević

Ponedjeljak, 3.4.2017. u 19:00 sati, Dragutina Golika 44.

 


3.4.2017.

Obilazak TO HDZ Silvije Strahimir Kranjčević

Ponedjeljak, 3.4.2017. u 18:00 sati, Kranjčevićeva 4a.

 


 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

3.4.2017.

Mladež na kreativnom druženju

Vedri i sunčani dani nisu samo za učenje, nego se moraju koristiti i za druženje i kreativnost.
Mladež HDZ-a s Trešnjevke sjever jedan takav dan koristila je pred dolazeće lokalne izbore pod krošnjom jednoga razgranatoga stabla na Jarunu – za razgovore ugodne i za „oluju mozgova“.

Mladi HDZ-a poručuju: spremni smo na izazove predizborne kampanje, ali i za odgovorno vođenje našega grada nakon izbora.

Nadajmo se da će se što više mladih ljudi naći na HDZ-ovim izbornim listama za mjesnu samoupravu i za Vijeće gradske četvrti.

20170402_144008
20170402_144008
20170402_155818
20170402_160023_HDR
  

 

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

29.3.2017.

Prgomet među Trešnjevčanima

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Drago Prgomet predstavio se kao liječnik i branitelj koji je uvijek pomagao ljudima, brinuo se za ljude i bio okružen ljudima – takav će biti i kao gradonačelnik – bit će gradonačelnik ljudi.

Odgovarajući na pitanja građana, kako kani kao budući gradonačelnik upravljati Gradom Zagrebom, Prgomet je rekao kako on nije sveznalica te će se stoga oslanjati na najbolje stručne ljude koji Zagrebu stoje na raspolaganju.  

Na pitanje građana, da objasni svoj sastanak s bivšim SDP-ovim predsjednikom vlade Milanovićem krajem 2015., Prgomet je kazao kako se on s tada još uvijek aktualnim predsjednikom vlade sastao u dobroj vjeri i da Milanoviću nije dao nikakvu podršku - SDP od njega podršku nije dobio. No, susret je medijski zlorabljen, kako bi se njega, Prgometa, diskreditiralo u javnosti.

U neformalnom i srdačnom druženju, mnogi građani su poželjeli fotografirati se s budućim gradonačelnikom Prgometom, o čemu svjedoče fotografije u prilogu.

HDZ-ov tim s Trešnjevke sjever zahvaljuje svojim kolegama s Trešnjevke jug i predsjedniku HDZ-a Trešnjevka Jug Danielu Samaržiji na organizaciji posjeta našega gradonačelničkog kandidata Trešnjevčanima.

 

  

  

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

29.03.2017.

KLUB UTEMELJITELJA HDZ-a TREŠNJEVKE SJEVER

U siječnju 2017 provedeni su izbori za sva tijela Kluba utemeljitelja HDZ-a „dr.  Franjo Tuđman“ na razdoblje od 4 godine.

Mario Kapulica izabran je nacionalnoga predsjednika , a zamjenik mu je Drago Krpina. U Nacionalni odbor s Trešnjevke sjever izbrana je Ljiljana Šegović Pivac, a u Nadzorni odbor Krešimir Matoković.

Za predsjednika Zagrebačkog gradskog odbora Kluba utemeljitelja izabran je Radoslav Dumančić. Sa Trešnjevke sjever izabrana je Šegović Pivac kao jedno od četvero potpredsjednika, Matoković za člana Gradskog odbora, a Dražan Bilokapić za člana Nadzornog odbora.

Za predsjednika Vijeća koordinacije utemeljitelja za Trešnjevku sjever imenovan je Vijećnik gradske četvrti Trešnjevke sjever Matoković, a za njegove članove Jure Ivančić i Davor Borošak.

Trenutačno naša trešnjevačka podružnica Kluba utemeljitelja broji 38 registriranih članova. Članom Kluba utemeljitelja može postati svaki član HDZ-a koji je stranci pristupio najkasnije do 22. travnja 1990. godine te koji ispuni pristupnicu Kluba utemeljitelja.

Utemelijtelji su uvijek bili duša, korektiv i savjest naše stranke, uvijek prisutni i vjerni našem osnivaču i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu; prvi su bili kad je bilo najopasnije i najteže, kad se stvarala i branila Hrvatska, u ona olovna komunistička i teška ratna vremena. I sada utemeljitelji stoje na raspolaganju za sve stranačke aktivnosti, pogotovo u kampanji na ovim lokalnim izborima.

Molimo ujedno i sve predsjednike temeljnih organizacija da potaknu učlanjenje svojih članova-utemeljitelja u Klub utemeljitelja. 

Napomenimo da je Vršitelj dužnosti predsjednika naše područne organizacije Trešnjevka sjever Zvonimir Milas također utemeljitelj i član stranke od 1989. godine, iz vremena kada je živio u Austriji.

Web poveznice na gradsku organizaciju i središnjicu HDZ-a vezano za Klub utemeljitelja su:

http://www.hdz.hr/o/go-grada-zagreba/content/organizacije

http://www.hdz.hr/mi-smo/ustrojstvo/zajednica-utemeljitelja-hdz-dr-franjo-tudman

U Zagrebu,  29. ožujka 2017.

Predsjednik vijeća koordinacije ZU HDZ-a za TS
Krešimir Matoković, dipl ing. el.

 


Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba prof.dr.sc. Drago Prgomet na predstavljanju zagrebačkim utemeljiteljima

 


Tuđmanova "mladež" ponosno prema grobu svog Utemeljitelja i  utemeljitelja Hrvatske države na 17. godišnjicu smrti 10.12.2016. g.

 


Trešnjevački utemeljitelji na 2. proširenoj sjednici ZU GO Zagreba s gradonačelničkim kandidatom prof. Prgometom

 


Nacionalno i zagrebačko vodstvo utemeljitelja...

 


Predsjednik vijeća utemeljitelja Trešnjevke sjever Krešimir Matoković u društvu s novim nacionalnim predsjednikom utemeljitelja HDZ-a Mariom Kapulicom na izbornoj konvenciji u Panorami

 


Novi izabrani vd predsjednik PO HDZ-a Trešnjevke sjever ujedno i utemeljitelj Zvonimir Milas
 

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

7.1.2017.

Godišnji pregled aktivnosti Temeljnog ogranka HDZ-a Silvije Strahimir Kranjčević za 2016. godinu

Dana 21. travnja 2016.g. održana je izborna skupština u Temeljnom ogranku S.S. Kranjčević. Izbori su pravovaljano provedeni te su izabrana sva propisana tijela i to: za predsjednicu Izvršnog odbora TO – Snježana Žuglić, za članove Izvršnog odbora: Damir Lacković, Ines Kelemen, Željko Gudan, Božidar Žuglić, Ingrid Bodalija te Ana Strakoš.  Za potpredsjednicu Izvršnog odbora TO imenovana je Ines Kelemen, a za tajnika Izvršnog odbora TO S.S. Kranjčević imenovan je Damir LackovićBožidar Žuglić imenovan je za rizničara Temeljnog ogranka S.S. Kranjčević.

U razdoblju od izbora u Temeljnom ogranku do rujna 2016.g. kad su provedeni izbori za zastupnike u Hrvatskom saboru, članovi ogranka provodili su brojne aktivnosti vezane uz promoviranje programa stranke:

 • Aktivno učešće u predizbornim skupovima stranke.
 • Držanje stranačkog štanda s promotivnim materijalima - u suradnji s drugim temeljnim ograncima Trešnjevke sjever.
 • U srpnju 2016.g. održani su stranački izbori za novog predsjednika HDZ-a
 • Tijekom predizbornih aktivnosti stranke vršenih u razdoblju prije izbora zastupnika za Hrvatski sabor, a prema preporuci predsjednika stranke g. Andreja Plenkovića, promoviranje programa stranke vršeno je nenametljivo i na primjeren način, pružanjem svih zatraženih informacija o programu i planovima stranke zainteresiranim građanima.
 • Članovi TO SS. Kranjčević bili su aktivni članovi biračkih odbora u koju svrhu su prošli nužne edukacije. Pri provedbi glasovanja građana, a posebice tijekom utvrđivanja izbornih rezultatata, članovi TO su uložili napore ka osiguravanju pravovaljanosti kako glasovanja tako i utvrđivanja izbornih rezultata. U skladu sa izbornim pravilima naši su se članovi u biračkim odborima trudili da se glasovanje omogući apsolutno svim bolesnim i nepokretnim građanima koji su to zatražili.   Po provedenim izborima, predsjednik stranke g. Plenković izrazio je zadovoljstvo rezultatima izbora Zagrebačke gradske organizacije HDZ-a.

Poslije provedenih izbora za saborske zastupnike, pristupilo se analizi članstva HDZ-a u TO S.S. Kranjčević u koju svrhu su podijeljeni zadaci članovima Izvršnog odbora te je prikupljene informacije o članstvu predsjednica Izvršnog odbora Snježana Žuglić predala Gradskom odboru.

Caritas Zagrebačke nadbiskupije uručio je u listopadu 2016.g. Temeljnom ogranku S.S. Kranjčević Zahvalnicu za karitativne aktivnosti u pomaganju potrebitima.

Tijekom listopada članovi TO S.S. Kranjčević aktivno su se uključili u donošenje popisa prioritetnih potreba za plan malih komunalnih akcija Gradske četvrti Trešnjevka – sjever iznošenjem prijedloga za unapređenje života građana, a koji zaključci su usuglašeni na sastanku Temeljnog ogranka. Sa zadovoljstvom se može utvrditi da se Vijeće Gradske četvrti Trešnjevka sjever s uvažavanjem odnosilo prema iznesenim prijedlozima.

Članovi TO S.S.Kranjčević uzeli su učešće u paljenu svijeća i misi održanoj u Vukovarskoj ulici povodom dana pada Vukovara u Domovinskom ratu koje je održano 18.11.2016.g. Zajedno sa ostalim TO područnog odbora Trešnjevka sjever.

Pored navedenoga, Temeljni ogranak S.S. Kranjčević prikupljao je potrepštine za majke slabog imovnog stanja te majke djece s posebnim potrebama i to za: N.Š, D.H, I.B. I I.S. U svrhu prikupljanja novčanih sredstava kao i pomoći u hrani i drugim potrepštinama organiziran je zajedno s TO Ciglenica turnir u kartanju bele (pri čemu su naše članice zauzele treće mjesto). U organizaciji TO Antun Mihanović i TO S.S. Kranjčević organizirano je predbožićno druženje umirovljenika s prigodnim programom i te predblagdanskim domjenkom za koji su sredstva osiguranja od članova TO Antun Mihanović i TO S.S. Kranjčević.

U tijeku 2016.g. održano je u ovom sazivu 8 sjednica Izršnog odbora TO S.S. Kranjčević na koji su pozivani i ostali članovi.

Tajnik TO S.S. Kranjčević
Damir Lacković

(PDF)


13.12.2016 - POZIV

P O Z I V na adventsko druženje

Poštovani članovi Hrvatske demokratske zajednice,

pozivamo Vas na adventsko međugeneracijsko druženje u nedjelju 18. prosinca u 18 sati uz sudjelovanje step plesačke udruge „Feniks i prijatelji“.

Dođite u bilo koje doba između 18h i 21h koje vam odgovara. Povedite svoje prijatelje.

Gdje? - Velika dvorana Mjesnog odbora Antuna Mihanovića, Drenovačka 4, Zagreb

Veselimo se vašemu dolasku!

Organizacijski odbor:

Zvonimir Milas
TO Antun Mihanović
 Snježana Žuglić
TO Silvije Strahimir Kranjčević
Jure Ivančić
TO Stara Trešnjevka
 Željko Novačić
TO Nikola Tesla

(PDF)

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

23.08.2016.

Idemo po izbornu pobjedu!

Hrvatska demokratska zajednica na izbore za Hrvatski sabor 11. rujna izlazi osvježena detaljnim izbornim programom i novim ljudima u deset izbornih jedinica u Hrvatskoj te u jednoj zajedničkoj za Hrvate Bosne i Hercegovine i dijaspore.

Izborni program podijeljen je u tri skupine – gospodarski rast, nova radna mjesta i društvena pravednost (otvoriti PDF ovdje).

Izborni program i nositelji lista za sve izborne jedinice predstavljeni su u Zagrebu 17. kolovoza.


Predstavljanje izbornog programa i nositelja lista u svim izbornim jedinicama

U Hrvatskoj obrtničkoj komori u Zagrebu predstavili su se 22. kolovoza kandidati zajedničke izborne liste Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske socijalno-liberalne stranke u 1. izbornoj jedinici na čelu s predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem. Svaki kandidat naveo je za što se on želi posebice zalagati, bude li izabran u Hrvatski sabor.S lijeva prema desno: Zvonko Milas (HDZ), Dubravka Brezak Stamać (HDZ), Gabrijela Matić (HDZ), Gordan Jandroković (HDZ), Bruna Esih (ne stranačka), Željko Reiner (HDZ), Dijana Zadravec (HDZ), Andrej Plenković (HDZ), Margareta Mađerić (HDZ), Ljubica Lukačić (HDZ) – u invalidskim kolicima, Darinko Kosor (HSLS), Davor Božinović (HDZ), Željko Turk (HDZ) i Josip Bilaver (HDZ).  

Našu Područnu organizaciju HDZ-a u Trešnjevci sjever posjetili su 22. kolovoza saborski zastupnici Margareta Mađerić i Josip Bilaver, ujedno potpredsjednik stranke i predsjednik Mladeži HDZ-a. Mađerić (10. na izbornoj listi u 1. izbornoj jedinici) i Bilaver (9. na izbornoj listi u 1. izbornoj jedinici) natječu se na izborima i za preferencijske glasove, s kojima žele pridonijeti ukupnom uspjehu naše stranke.

Mađerić je naglasila da će težište njezina rada u idućem mandatu biti na promicanju obitelji i djece te da će također ukazivati na šanse i mogućnosti koje glavni grad Hrvatske treba ponuditi svojim građanima i cijeloj Hrvatskoj.


Margareta Mađerić obraća se članovima Područnog odbora HDZ-a Trešnjevke sjever

Bilaver je ukazao kako je pod njegovim vodstvom Mladež HDZ-a izradila sveobuhvatni program za mlade, nazvan „Biraj svoju budućnost“(otvori poveznicu http://www.birajbuducnost.hr/), koji obuhvaća područja rada i zapošljavanja, obrazovanja za budućnost, obitelji kao temelja društva i razvoja Hrvatske za 22. stoljeće.


Josip Bilaver obraća se članovima Područnog odbora HDZ-a Trešnjevke sjever

Mladim zastupnicima želimo da budu izabrani u Hrvatski sabor, a mi, članovi Hrvatske demokratske zajednice Trešnjevke sjever učiniti ćemo sve da 11. rujna odnesemo uvjerljivu pobjedu na parlamentarnim izborima.    

Z. M.  

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

10.6.2016.

Trešnjevački HDZ proslavio 220. godišnjicu rođenja Antuna Mihanovića

Građani i članovi Hrvatske demokratske zajednice Trešnjevke sjever proslavili su 10. lipnja, povodom 220. godišnjice rođenja Antuna Mihanovića, Dan mjesnog odbora „Antuna Mihanovića“.  Proslavu su u ime Predsjednika skupštine Grada Zagreba Andrije Mikulića uveličali gradski zastupnici HDZ-a Zoran Čogelja i Nenad Viduka.


HDZ-ovci Trešnjevke sjever sa svojim gradskim zastupnicima
 
Na proslavi je mješovita pjevačka skupina „Hrvatska bašćina“, pod vodstvom naše članice Jasenke Polić Biliško izvela hrvatsku himnu „Lijepa naša domovino“, čiji tekst je napisao upravo Antun Mihanović te budnice: „Croatio, iz duše te ljubim“, „Jedna je Hrvatska“ i „Bože čuvaj Hrvatsku“. Povodom 220. godišnjice rođenja Antuna Mihanovića, naš član i vijećnik u Mjesnom odboru Matej Petranović napisao je izdašni i poučni tekst o životnom putu Antuna Mihanovića, koji možete otvoriti ovdje (pdf).

„Hrvatska bašćina“ izvodi hrvatske budnice

 


NAJAVA

Proslava Dana mjesnog odbora Antun Mihanović

Poštovani građani Trešnjevke sjever i članovi Hrvatske demokratske zajednice,

pozivamo Vas na proslavu Dana mjesnog odbora Antuna Mihanovića povodom 220. godišnjice rođenja toga pisca teksta hrvatske himne i pretečom hrvatskog nacionalnog preporoda.

Proslava se organizira u petak 10. lipnja 2016. godine ispred prostorija Mjesnog odbora na adresi Drenovačka 4, u vremenu od 17:00 do 22:00h, prema priloženom programu (otvoriti pdf). Prvi dio proslave, u vremenu od 17 do 19h, nudi bogat program za djecu, dok službeni dio programa započinje u 19:20h.

Povodom 220. godišnjice rođenja Antuna Mihanovića, naš član i vijećnik u Mjesnom odboru gospodin Matej Petranović napisao je izdašni i poučni tekst o životnom putu Antuna Mihanovića, koji možete otvoriti ovdje (pdf).

Na proslavi nastupa, među ostalim, pjevački zbor „Hrvatska bašćina“, pod vodstvom naše članice gospođe Jasenke Polić Biliško.

Zvonimir Milas
Predsjednik Temeljne organizacije HDZ-a „Antun Mihanović“

 


28.5.2016

25. obljetnica postrojavanja Zbora narodne garde

Spomen na 28. svibnja 1991. godine, kada je postrojavanjem Zbora narodne garde mlada hrvatska država po prvi puta javno pokazala da je voljna i kadra izgraditi svoju vojnu silu.

Vijećnici mjesnog odbora „Silivije Strahimir Kranjčević“ i članovi Hrvatske demokratske zajednice polažu vijence pred spomenom pločom kod stadiona nogometnog kluba NK Zagreb u Kranjčevićevoj ulici, 27. svibnja 2016. godine.

Vječna slava hrvatskim vitezovima!

 

Add your comment

Your name:
Comment:
 

NAJAVE


SVEČANA SJEDNICA POVODOM OBILJEŽAVANJA 28. OBLJETNICE OSNUTKA HDZ TREŠNJEVKA, u srijedu 21.2.2018. s početkom u 19 sati, u prostorijama MO Samoborček, Nova cesta 37.


Poštovani članovi i simpatizeri, pozivamo Vas na
MOTIVACIJSKO DRUŽENJE I PREDSTAVLJANJE KANDIDATA HDZ-a
za Vijeće gradske četvrti i vijeća mjesnih odbora Trešnjevke sjever, u srijedu, 19. travnja 2017. s početkom u 19:00 sati, u dvorani MO Samoborček, Nova cesta 37.  Veselimo se Vašem dolasku!


Naša tradicionalna akcija
PODJELA MASLINOVIH GRANČICA UOČI BLAGDANA CVJETNICE
u subotu 8.4.2017.
od 10 do 12 sati,
na Trešnjevačkom trgu (sjeverni pristup Trešnjevačkoj tržnici, ispred cvjećarnica).
Vidimo se u što većem broju!


Obilazak temeljnih ogranaka Trešnjevke sjever

 • Ponedjeljak 3.4.2017. u 18:00 satii, TO HDZ S. S. Kranjčević, Kranjčevićeva 4a.
 • Ponedjeljak 3.4.2017. u 19:00 satii, TO HDZ Ljubljanica i TO HDZ dr Ante Starčević, Dragutina Golika 44.
 • Utorak 4.4.2017. u 20:00 sati, TO HDZ Antun Mihanović, Drenovačka 4.
 • Srijeda 5.4.2017. u 18:00 sati, TO HDZ Nikola Tesla, Ozaljska 16.
 • Srijeda 5.4.2017. u 19:00 sati, TO HDZ Rudeš, Rudeška cesta 71.
 • Četvrtak 6.4.2017. u 17:00 sati, TO HDZ Samoborček, Nova cesta 37.
 • Četvrtak 6.4.2017. u 18:00 sati, TO HDZ Ciglenica, Selska cesta 44.
 • Četvrtak 6.4.2017. u 19:00 sati, TO HDZ Stara Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1.
 • Četvrtak 6.4.2017. u 20:00 sati, TO HDZ Pongračevo, Opatijski trg 10.

Poštovani članovi Hrvatske demokratske zajednice Trešnjevke sjever,
pozivamo Vas na druženje s našim gradonačelničkim kandidatom dr. Dragom Prgometom u srijedu, 29. ožujka u 17:30h. Adresa: Horvaćanska cesta 54, prostorije Mjesnog odbora Horvati-Srednjaci.
Veselimo se Vašem dolasku,
Područni odbor HDZ-a
Trešnjevka sjever


41. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U utorak, 29.03.2016. godine, održat će se 41. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


40. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U utorak, 09.02.2016. godine, održat će se 40. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


37. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U četvrtak, 29.10.2015. godine, održat će se 37. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


36. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U petak, 25.09.2015. godine, održat će se 36. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


34. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U četvrtak, 18.06.2015. godine, održat će se 35. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


31. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U utorak, 28.04.2015. godine, održat će se 31. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


30. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U četvrtak, 09.04.2015. godine, održat će se 30. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


Proslava 25. godišnjice osnutka HDZ-a Trešnjevka

U četvrtak, 19.02.2015. s početkom u 19:00 sati, u u dvorani mjesne samouprave Knežija, Albaharijeva 2, održat će se proslava 25. godišnjice osnutka HDZ-a Trešnjevka. DOBRODOŠLI!


27. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U četvrtak, 05.02.2015. godine, održat će se 27. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


PREDSJEDNIČKI IZBORI

POBJEDA!!


IZBORI ZA EU PARLAMENT

POBJEDA!!

Rezultati izbora na Trešnjevci sjever:
 1. HDZ - HSS - HSP AS - BUZ - ZDS - HDS: 
  4300 glasova!!
 2. SDP - HNS - IDS - HSU:
  4187 glasova.
Detaljnije ovdje.


NAJAVE


Autobus za Vukovar

Gradski odbor i ove godine organizira obilježavanje Dana grada heroja Vukovara, cjelodnevnim posjetom Vukovaru, u utorak 18.11.2014.  Autobus kreće ispred Gradskog poglavarstva (vrijeme ćemo javiti naknadno).  Svaki sudionik participira u troškovima sa 60,00 kuna.  Zainteresirani se trebaju javiti predsjedniku svog temeljnog ogranka, najkasnije do četvrtka 13.11.2014. do 16:00 sati.


Mini klauzura HDZ-a

Mini klauzuri će nazočiti Kolinda Grabar Kitarović, kandidatkinja za predsjednicu RH.  U srijedu, 29.10.2014. u 19:00 sati, u dvorani Doma kulture Prečko, Prečko 2a, Zagreb


Obilježavanje Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima

Obilježavanje u subotu, 23.8.2014, prema sljedećem rasporedu:

 • 10:00 - Mirogoj: Središnji križ i grob Brune Bušića.
 • 11:00 - ŽupaTijelo Kristovo, Sopot

21. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U ponedjeljak, 30.06.2014. godine, održat će se 21. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


Obilježavanje 25. obljetnice osnutka HDZ-a

Dana 17. lipnja 2014. godine obilježavamo 25. obljetnicu osnivanja Hrvatske demokratske zajednice, prema sljedećem programu:

 • 8:30 - polaganje vijenaca na Oltar Domovine
 • 9:00 - polaganje vijenaca uz poprsje ispred rodne kuće i spomenika dr. Franje Tuđmana u Velikom Trgovišću
 • 9:15 - polaganje vijenaca na grobu dr. Franje Tuđmana na Mirogoju
 • 10:00 - Misa u Crkvi Sv. Mati Slobode
 • 12:00 - XVI. Opći sabor HDZ-a - izvještajni, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
 • 18:00 - Svečanost - NK "Jarun"
 • 19:00 - nogometna utakmica: HDZ - Humane zvijezde - NK "Jarun"

18. i 19. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U ponedjeljak, 26.05.2014. godine, održat će se 18. (telefonska) sjednica, a u utorak, 27.05.2014. godine, s početkom u 17:00 sati, održat će se 19. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


Izbori za EU parlament

U nedjelju, 25.5.2014.


Motivacijski Sabor HDZ-a

U subotu, 17.5.2014. Dvorana "Dražen Petrović" (Cibona); akreditacija i ulazak u dvoranu od 11 sati.


Kandidati „plave skupine“ u Zagrebu: Tribina „Žene poduzetnice i mladi u EU“

U petak, 16.5.2014. i 19:00 sati, Dvorana MS "Samoborček", Nova cesta 37.


DANI OTVORENIH VRATA PODRUČNOG ODBORA

U ponedjeljak, 5.5.2014., u 18:30 sati, u sjedištu Područnog odbora u Ozaljskoj 16, održat će se Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever Pozivamo sve članove, simpatizere, građane: pridružite nam se

Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever održava se svaki prvi ponedjeljak u mjesecu (osim blagdana), u 18:30 sati, u sjedištu Područnog odbora, Ozaljska 16, Zagreb. 


PODJELA MASLINOVIH GRANČICA UOČI BLAGDANA CVJETNICE

Pozivamo Vas na našu tradicionalnu akciju Područnog odbora, podjelu maslinovih grančica uoči blagdana Cvjetnice, u subotu, 12.4.2014., u 10:00 sati, na Trešnjevačkom trgu (ispred Cvjećarnica).

"USKRŠNJA KOŠARICA"

Donacije (novčani prilozi ili namirnice) za našu tradicionalnu akciju "Uskršnja kosarica" za potrebite obitelji na Trešnjevci, zaprimat ce se također u subotu, 12.4.2014., u vremenu od 8:30 do 12:00 sati, u sjedištu Područnog odbora u Ozaljskoj 16.  Hvala!

Vidimo se u što većem broju!


DANI OTVORENIH VRATA PODRUČNOG ODBORA

U ponedjeljak, 7.4.2014., u 18:30 sati, u sjedištu Područnog odbora u Ozaljskoj 16, održat će se Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever Pozivamo sve članove, simpatizere, građane: pridružite nam se

Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever održava se svaki prvi ponedjeljak u mjesecu (osim blagdana), u 18:30 sati, u sjedištu Područnog odbora, Ozaljska 16, Zagreb. 


17. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U utorak, 01.04.2014. godine, s početkom u 17:00 sati, održat će se 17. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


NAJAVA - POZIV

Izborna skupština TO HDZ Nikola Tesla

Pozivamo sve članove Temeljnog ogranka HDZ-a Nikola Tesla na Izbornu skupštinu Temeljnog ogranka, koja će se održati u srijedu, 5.3.2014., s početkom u 18:00 sati, u sjedištu Temeljnog ogranka Nikola Tesla, Ozaljska 16.


16. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U utorak, 25.02.2014. godine, s početkom u 17:00 sati, održat će se 16. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


Proslava 24. obljetnice osnutka HDZ Trešnjevka

Čast nam je pozvati Vas na proslavu 24. obljetnice osnutka HDZ-a Područnog odbora Trešnjevka, koja će se održati u utorak, 18.2.2014. godine u 18:30 sati, u prostorijama Centra za kulturu Trešnjevka (CeKaTe), Park stara Trešnjevka 1, Zagreb.  Veselimo se Vašem dolasku!


DANI OTVORENIH VRATA PODRUČNOG ODBORA

U ponedjeljak, 3.2.2014., u 18:00 sati, u sjedištu Područnog odbora u Ozaljskoj 16, održat će se Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever Pozivamo sve članove, simpatizere, građane: pridružite nam se

Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever održava se svaki prvi ponedjeljak u mjesecu (osim blagdana), u 18:00 sati, u sjedištu Područnog odbora, Ozaljska 16, Zagreb. 


NAJAVA - POZIV

Izborna skupština TO HDZ Rudeš

Pozivamo sve članove Temeljnog ogranka HDZ-a Rudeš na Izbornu skupštinu Temeljnog ogranka, koja će se održati u srijedu, 29.1.2014., s početkom u 18:30 sati, u sjedištu Temeljnog ogranka Rudeš, Rudeška cesta 71. 


DANI OTVORENIH VRATA PODRUČNOG ODBORA

U ponedjeljak, 13.1.2014., u 18:00 sati, u sjedištu Područnog odbora u Ozaljskoj 16, održat će se Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever Pozivamo sve članove, simpatizere, građane: pridružite nam se

Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever održava se svaki prvi ponedjeljak u mjesecu (osim blagdana), u 18:00 sati, u sjedištu Područnog odbora, Ozaljska 16, Zagreb.


LOKALNI IZBORI 2013 - rezultati

Područni odbor HDZ Trešnjevka sjever, na lokalnim izborima održanim 19.5.2013. godine, ostvario je izuzetan uspjeh:
 • Nakon više od deset godina, imamo svog zastupnika u Gradskoj skupštini!
 • Povećali smo broj naših vijećnika u VGČ s 3 na 5!
 • Povećali smo broj naših vijećnika u vijećima mjesnih odbora s 12 na 21!

Izabrani zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba s Trešnjevke sjever: Dražan Bilokapić.

Izabrani vijećnici u Vijeću Gradske četvrti Trešnjevka sjever:

 1. dr. sc. Goran Gašparović
 2. Dražan Bilokapić, spec. oec.
 3. Krešimir Matoković, dipl. ing. el.
 4. Davor Borošak
 5. Anđelka Kalfić, mag. math.

Izabrani vijećnici u vijećima mjesnih odbora:

VMO "Antun Mihanović"

 1. dr. sc. Tin Znaor, dr. med.
 2. Josip Horvat

VMO Ciglenica

 1. mr. Joško Budrović, dipl. ing.
 2. Robert Čirko, bacc. ing.
VMO "dr. Ante Starčević"
 1. Klara Horvatić
 2. Ivan Šekelja

VMO Ljubljanica

 1. Davor Borošak
 2. Ana Vučur

VMO "Nikola Tesla"

 1. Vitomir Gregorati
 2. Željko Gorički

VMO Pongračevo

 1. Krešimir Matoković, dipl. ing. el.
 2. Marija Miljak

VMO Rudeš

 1. mr. sc. Nikola Anić
 2. Dominik Alpeza
 3. Iva Knezović

VMO "Samoborček"

 1. Željko Duić
 2. Dunja Mihelj

VMO "S. S. Kranjčević"

 1. Željko Gudan, dipl. ing.
 2. Snježana Žuglić

VMO Stara Trešnjevka

 1. dr. sc. Mario Šiljeg
 2. Tonko Martinis

GRADSKA ČETVRT TREŠNJEVKA SJEVER

PROGRAM ZA VGČ – TREŠNJEVKA SJEVER

 1. Izgradnja podzemne garaže.  Izgradnja podzemne garaže neposredno uz Trešnjevački trg. Time bi se trajno riješio nedostatak parkirnog prostora ali bi se poboljšao i protok vozila.
 2. Izgradnja dječjeg vrtića.  Izgradnja područnog dječjeg vrtića u novom naselju Selska-Baštijanova. Time bi se dobrim dijelom smanjile liste čekanja na upis.
 3. Nastavak izgradnje Krapinske ulice.  Nužno je nastaviti započetu izgradnju Krapinske (produžene Kranjčevićeve) ulice preko Selske ceste do Zagrebačke ceste čime bi se prometno rasteretile Baštijanova, Selska, Zagorska, Zagrebačka i druge ulice u okruženju.
 4. Bolji uvjeti za kućne ljubimce.  Uređenje većeg parka za kućne ljubimce na zelenoj površini Krapinska-Selska-Zagorska.
 5. Poboljšanje prometne protočnosti i sigurnosti.  Osim izgradnje podzemne garaže i nastavka izgradnje Krapinske ulice potrebno je temeljitije preregulirati promet, uvesti više jednosmjernih ulica i riješiti "crne točke" na Ozaljskoj ulici.

Naši članovi u nacionalnim odborima:

 • Petar Anđelović, Odbor za Hrvate u Bosni i Hercegovini.
 • Joško Budrović, Odbor za turizam.
 • Rudi Grubišić, Odbor za vanjske i europske poslove.
 • Andrea Petrov, Odbor za turizam.
 • dr. sc. Mario Šiljeg, Odbor za zaštitu okoliša i obnovljive izvore energije.
 • dr. sc. Tin Znaor, dr. med., Odbor za zdravstvo.

Da li znate tko su vijećnici u VGČ Trešnjevka sjever?
 

Login Form