HDZ Trešnjevka Sjever

Content View Hits : 1832130

Komentari

71Friday, 01 August 2014 12:27
Željko Gudan
katastrofalno asfaltiranje dionice od Kranjčevićeve ulice do Badalićeve ulice. cijelom dionicom treba ukloniti (isfrezati) asfalt i napraviti novi. Izvoditelj radova su "Zagrebačke ceste"
70Wednesday, 11 June 2014 22:06
Koloman Antolek
Lakše se diše; za početak nije loše. No još uvijek je je odnos cca 4300 : ( 4187+2015 ), barem za sada. U svakom pogledu sve više napredujemo. Bravo
69Wednesday, 23 April 2014 08:51
josip
Već je vrijeme
Izgradnja Trešnjevke sjever - Željko Gudan, dipl.ing. , Administrator
68Thursday, 17 April 2014 13:20
Kevin Agić
Ponosan sam i sretan kaj sam član temeljnog ogranka "silvije Strahimir Kranjčević.
67Monday, 14 April 2014 11:01
Mirko Dekumanović
Bravo HDZ Trešnjevke!
66Thursday, 29 August 2013 22:04
botivoj broz
Koliko su koštale klamerice na uglu Zagorske i Meršičeve i čemu služe?
65Thursday, 29 August 2013 21:58
botivoj broz
Kako su nestale prostorije MZ Ciglenica? Na to pitanje nitko ne daje odgovor.
64Thursday, 23 May 2013 06:52
Dužičanin
I Dužice su bile s vama! Sada ćete nam barem urediti onaj parking! Pozdrav od Dužičaninai Dužičanki!
63Wednesday, 22 May 2013 12:51
M.A.
Čestitke na uspjehu. Krenimo sada u ostvarivanje programa, dokažimo se svojim radom kojim ćemo se moć' pohvalit za 4 godine.
62Tuesday, 21 May 2013 18:42
Marijan Štuban
Čestitke svim izabranima - dosta crvene dominacije na našoj Trešnjevci!
61Tuesday, 21 May 2013 11:02
Tomislava Marinković
Sretni smo i ponosni. Čestitamo od srca jer znamo koliko ste svog slobodnog vremena iskreno i pošteno, bez ikakve osobne koristi, često ga uskraćujući svojoj obitelji, uložili za dobro i pobjedu pravih vrijednosti u svojoj četvrti. Borite se posebno za očuvanje zdrave obitelji u vjekovima napaćenom, a danas od manjina ugroženom hrvatskom narodu. Neka vas sve u vašem radu i borbi za pobjedu dobra čuva i blagoslovi naš Nebeski Svemogući Otac.
60Monday, 20 May 2013 16:47
Dino Žanetić
Hvala Bogu , na Trešnjevci Jug točnije MO Jarun imamo 3 mandatara i imamo šansu da danijel Samaržija postane predsjednik mjesnog odbora ovisi o koaliciji.Vi di se rad cijele TRešnjevke a sada nam je cilj da se pripremimo za parlamentarne izbore , dakle da 1 i 7 izborna jedinica pobjedi na izborima.
59Monday, 20 May 2013 15:27
Čestitke na pobjedi HDZ-a na Trešnjevci!
Ovo je prvi put u postojanju naše četvrti da je pobijedila stranka koja neće više trešnjevku bojati u crveno!

Bravo HDZ Trešnjevke Sjever!
58Monday, 13 May 2013 14:44
Marija Š.
Poštovani,

S obzirom da su sve točke vašeg programa za mene kao rođene Trešnjevčakne sramotne, osim točke dva, jer su vašoj stranci ipak prioriteti životinje i automobili, gdje će voziti, gdje će biti kvalitetno "smjestiti", a pojam pješak za vas ovaj program ne prepoznaje, i još ste se okomili na jadnu Krapinsku ulicu i njene stanovnike i predviđate joj ukrasti još i ono malo elementarnih uvjeta što im je preostalo, da koliko toliko normalno žive.

I zato vam vraćam vas promidžbeni materijal, iako sam srcem uz HDZ, dalje ga dijelite, a ja ću ipak tražiti drugi program za moju mikro sredinu.

Marija Š.

Zagreb, 11.05.2013.
Svibanj 2013 , Administrator
HDZ Trešnjevka
PDF Print E-mail

18.09.2021.

Izbori za predsjednika i podpredsjednike GO HDZ Grada Zagreba

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

14.09.2021.

Izbori za predsjednika i podpredsjednike OGČ HDZ Trešnjevka sjever

 

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

10.09.2021.

Naputak o izborima u temeljnim organizacijama

 

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

8.3.2021.

POVODOM MEĐUNARODNOG DAN ŽENA DAVOR FILIPOVIĆ I HDZ DARIVALI CVIJEĆE!

Uoči Međunarodnog dana žena u nedjelju, 7. ožujka, HDZ Trešnjevka sjever organizirala je darivanje cvijeća ženama na suncu okupanoj Trešnjevačkoj tržnici.

Iako je uobičajeno da muškarci dijele samo rezano cvijeće, ove godine smo se kao organizatori odlučili za ekološko prihvatljiviju varijantu dara, zasađenu baršunastu maćuhicu što je među nazočnima primljeno s velikim odobrenjem.

Cvijeće je darivao budući  gradonačelnik Grada Zagreba Davor Filipović zajedno s predsjednikom Gradskog odbora HDZ-a i Gradske skupštine Mislavom Hermanom te potpredsjednikom GO HDZ-a i voditeljem izbornog stožera za Grad Zagreb Zvonimirom Milasom. U svemu su im pomogli  vrijedni i kreativni članovi HDZ-a Trešnjevke sjever.

Događaju je nazočila i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, naša Trešnjevčanka.

Međunarodni dan žena je podsjetnik na dostignuća i doprinose žena na svjetskoj i nacionalnoj razini ali istovremeno i na velike nepravde i zlostavljanja kojima su žene i ženka djeca u mnogim zajednicama svijeta izložena.

Sjećamo se i onih slavnih žena čija su imena zapisana u hrvatskoj povijesti ali i onih koje su dale svoj obol u njenom stvaranju, samozatajno prolazeći kroz život noseći na svojim plećima težak teret ženskoga roda.

Ovogodišnji Međunarodni dan žena Ujedinjeni narodi su obilježili temom pod nazivom: "Žene vođe: Za jednaku budućnost u svijetu Covid-19" uz obrazloženje kako se time odaje priznanje za ogromne napore žena i djevojaka širom svijeta u oblikovanju ravnopravnije budućnosti i oporavku od pandemije COVID – 19, a Europski parlament je, isto tako, posebno istaknuo kako su žene predvodnice u borbi protiv pandemije koronavirusa.

MI SMO TVOJ GLAS ZA BOLJU TREŠNJEVKU!

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

10.2.2021.

DAVOR FILIPOVIĆ BUDUĆI GRADONAČELNIK!

Gradski odbor HDZ Zagreb jednoglasno je za kandidata za gradonačelnika izabrao izv. prof. dr. sc. Davor Filipović - ekonomskog stručnjaka koji detaljno zna kako funkcionira Zagreb & kako ga financijski konsolidirati! Andrej Plenković: Ne opterećujemo se konkurentima, ni njihovim spinovima, punom snagom & znanjem idemo po - pobjedu! Mislav Herman: Planiramo ponoviti uspjeh s #izbori2020, kada je HDZ prvi put u povijesti slavio u sve 4 ZG izborne jedinice. Svejedno nam je s kim će se naš kandidat suočiti u 2. krugu! Davor Filipović: Iznimna mi je čast biti kandidat najjače hrvatske stranke. Ako gledate 4 godine unazad, svi ključni projekti u Zagrebu, poput Rotora, rezultat su sinergijskog djelovanja ZG HDZ-a i #VladaRH. Zajedno, idemo po pobjedu!

 

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

 


ORGANIZACIJA HDZ-a GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKE SJEVER

Ozaljska 16, Zagreb

 

USVOJEN NOVI POSLOVNIK
ODBORA TREŠNJEVAČKE ORGANIZACIJE HDZ-A

I.

Odbor organizacije HDZ-a gradske četvrti Trešnjevke sjever usvojio je novi Poslovnik (PDF) o radu Odbora na sjednici u srijedu 27. siječnja 2021.

Novi Poslovnik usklađen je sa Statutom stranke donesenim 26. svibnja 2018. godine i Financijskim statutom donesenim 20. prosinca 2018. godine te zamjenjuje Poslovnik od 12. lipnja 2012. godine.

Lavovski posao izrade Nacrta poslovnika odradila je potpredsjednica trešnjevačke organizacije Danijela Blažanović. U postupku savjetovanja svojim su primjedbama i komentarima izradi Poslovnika pridonijeli i mnogobrojni drugi članovi Odbora.
   
U Zagrebu, 27. siječnja 2021. godine

 

Predsjednik Organizacije HDZ-a gradske četvrti Trešnjevke sjever

Zvonimir Milas

 


Materijali:

 

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

 

 

 

 

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

 

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
ZAJEDNICA ŽENA HDZ-a „KATARINA ZRINSKI“
ORGANIZACIJA GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKA SJEVER


Zagreb, 25. studenog 2020. godine

 

Na temelju članka 3. Propisnika o postupku provedbe unutarstranačkih izbora u Zajednici žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ i Odluke Predsjedništva Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ o načinu i rokovima održavanja unutarstranačkih izbora u Zajednici žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ od 12.studenog 2020., upućujem

 

P O Z I V

za sudjelovanje na izborima za predsjednicu i članice odbora Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Organizacije Gradske četvrti HDZ-a Trešnjevka sjever

i članice (izaslanice) za Izbornu skupštinu Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba Zajednice žena s naputkom za kandidiranje

 

 

1.      Izbori za predsjednicu i članice odbora Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Organizacije gradske četvrti HDZ-a Trešnjevka sjever i članice (izaslanice) za Izbornu skupštinu Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba Zajednice žena održati će se   

06. prosinca 2020. na biračkom mjestu na adresi Ozaljska ulica 16 u vremenu od 9,00 do 12,00 sati.

 

2.      Članice Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Organizacije gradske četvrti HDZ-a Trešnjevka sjever mogu se kandidirati, birati i biti birane:

- za predsjednicu Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Organizacije gradske četvrti HDZ-a Trešnjevka sjever

- za članice odbora Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Organizacije gradske četvrti HDZ-a Trešnjevka sjever(bira se 7 članica)

- za izaslanice za Izbornu skupštinu Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba Zajednice žena(biraju se 3 izaslanice)

 

3.      Obrasci kandidature i obrasci za prikupljanje potpisa potpore kandidaturi mogu se preuzeti od 30. studenog 2020. uz prethodnu najavu kod predsjednice Izbornog povjerenstva gđa. Stela Prislan Fujs, kontakt tel. 098 359 000, e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

4.      Kandidature za predsjednicu Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Organizacije gradske četvrti HDZ-a Trešnjevka sjever podržane s najmanje 10 potpisa članova skupštine, podnose se na propisanim obrascima najkasnije 48 sati prije održavanja izbora, dakle, do 04.prosinca 2020. do 8,00 sati.

 

5.      Kandidature za članice odbora Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Organizacije gradske četvrti HDZ-a Trešnjevka sjever i članice (izaslanice) za Izbornu skupštinu Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba Zajednice žena, podnose se na propisanim obrascima najkasnije 48 sati prije održavanja izbora, dakle, do 04.prosinca 2020. do 8,00 sati.

 

Sve kandidature podnose se osobno predsjednici Izbornog povjerenstva gđa.Stela Prislan Fujs, kontakt br. 098 359 000 ili na e-mail: stela.krusevo©gmail.com.

 

6.      Izborno povjerenstvo Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka sjever će po završetku kandidacijskog postupka utvrditi ispravnost potpisa potpore i pravovaljanost kandidatura, utvrditi liste kandidatkinja (izborne liste) te ih odmah po utvrđivanu javno objaviti, a obavezno na mrežnim stranicama Organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka sjever (www.hdztresnjevka.com).

 

              v.d. Predsjednica

     Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Organizacije

Gradske četvrti HDZ-a Trešnjevka sjever

    Ljiljana Bukovec, dipl. oec., univ.spec.oec.

Materijali:

 
 

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

 Zagreb, 25. studenog 2020. godine

Materijali za izbore MHDZ-a 2020

Materijali:

 

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA

IZBORNO POVJERENSTVO PO

GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKA SJEVER

 

Na temelju članka 75. stavak 1. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-20/768 od 19. listopada 2020., Izborno povjerenstvo HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever na sjednici održanoj 22. studenoga 2020., donijelo je:

 

O D L U K U
o objavi privremenih rezultata izbora za
predsjednika i podpredsjednike
Područne organizacije HDZ-a
Gradske četvrti Trešnjevka Sjever

 

I.

Izborno povjerenstvo HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever utvrdilo je da su na izborima HDZ-a za Područni odbor Trešnjevka Sjever  održanim 22. studenoga 2020. kandidati, poredani redoslijedom prema broju dobivenih glasova, dobili sljedeći broj glasova članova HDZ-a:

a)    za predsjednika PO HDZ-a:
1.    ZVONIMIR MILAS – 201 glas
b)    za podpredsjednike PO HDZ-a:
1.    DANIJELA BLAŽANOVIĆ  – 166 glasova
2.    NIKOLA ANIĆ- 134 glasa

II.

Izborno povjerenstvo HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever, nakon proteka rokova za ostvarivanje zaštite izbornog prava, utvrdit će i objaviti konačne rezultate izbora za predsjednika i podpredsjednike HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever. 

 

III. 

Ova Odluka bit će objavljena na mrežnoj stranici  http://www.hdztresnjevka.com 

 

IV. 

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

 

Ur.broj: 05-20-30

Zagreb, 22. studenoga 2020. 

Predsjednik

Izbornog povjerenstva Područne organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever

Stjepan Brčić

ODLUKA O PRIVREMENIM REZULTATIMA,predsj.podpr..docx
 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

 

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA

IZBORNO POVJERENSTVO PO

GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKA SJEVER

Na temelju članka 50. stavak 1. i članka 55. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-20/768 od 19. listopada 2020. godine, Izborno povjerenstvo Područne  organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever na sjednici održanoj 20. studenoga 2020. utvrdilo je i objavljuje:
 

O D L U K U

o utvrđivanju pravovaljanih kandidatura za

izbor članova Područnog odbora HDZ-a

Gradske četvrti Trešnjevka Sjever

I.

Utvrđuje se pravovaljanost kandidatura za izbor Područnog odbora HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever na izborima koji će se održati 22. studenoga 2020.:

1.     DAVOR BOROŠAK

2.     INA BOŠNJAK

3.     LJILJANA BUKOVEC

4.     IVAN DISKORDIA

5.     ŽELJKO DUIĆ

6.     SIMONA IVANKOVIĆ

7.     ŠPIRO JANOVIĆ

8.     DARIO KARLOVČAN

9.     TIHANA MALOVIĆ PODHRAŠKI

10.  KREŠIMIR MATOKOVIĆ

11.  VELIMIR MRKONJIĆ

12.  MISLAV PERVAN

13.  KREŠIMIR REHAK

14.  GORAN ŠTEFEK

15.  BERNARDA TOLIĆ ALILOV

16.  HRVOJE VRANEŠ

 

II.

Kandidati će na kandidacijskoj listi i glasačkom listiću biti poredani abecednim redom.

 

III.

Ova Odluka objavit će se na mrežnoj stranici http://www.hdztresnjevka.com

 

IV.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

 

Ur.broj: 05-20-27

U Zagrebu, 20. studenoga 2020.

Predsjednik

Izbornog povjerenstva Područne organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever

Stjepan Brčić

 

 

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA

IZBORNO POVJERENSTVO PO

GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKA SJEVER

 

Na temelju članka 50. stavak 1. i članka 55. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-20/768 od 19. listopada 2020. godine, Izborno povjerenstvo Područne  organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever na sjednici održanoj 20. studenoga 2020. utvrdilo je i objavljuje:

 

O D L U K U

o utvrđivanju pravovaljanih kandidatura za
izbor članova za Izbornu skupštinu HDZ-a Grada Zagreba

 

I.

Utvrđuje se pravovaljanost kandidatura za izbor članova za Izbornu skupštinu HDZ-a Grada Zagreba na izborima koji će se održati 22. studenoga 2020.:


1.     IVANA AKMADŽIĆ

2.     NIKOLA ANIĆ

3.     DANIJELA BLAŽANOVIĆ

4.     DAVOR BOROŠAK

5.     SIMONA IVANKOVIĆ

6.     ANTUN JAKUPČIĆ

7.     ŠPIRO JANOVIĆ

8.     DARIO KARLOVČAN

9.     KREŠIMIR MATOKOVIĆ

10. VELIMIR MRKONJIĆ

11. MARINA NEKIĆ

12. MISLAV PERVAN

13. MIRJANA ANA MARIA PISKULIĆ

14. MAKS PREBEG

15. GORAN ŠTEFEK

16. BERNARDA TOLIĆ ALILOV

17. DAVOR VARENINA

18. HRVOJE VRANEŠ

19. MARIO VUČIĆ

20. ZORAN ZOKIĆ

II.

Kandidati će na kandidacijskoj listi i glasačkom listiću biti poredani abecednim redom.

 

III.

Ova Odluka objavit će se na mrežnoj stranici http://www.hdztresnjevka.com

 

IV.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

 

Ur.broj: 05-20-28

U Zagrebu, 20. studenoga 2020.

 

Predsjednik

Izbornog povjerenstva Područne organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever

Stjepan Brčić

ODLUKA O UTVRĐIVANJU PRAVOVALJANIH KANDIDATURA - Izaslanici.docx


 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

 


HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA

IZBORNO POVJERENSTVO PO

GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKA SJEVER

Na temelju članka 50. stavak 1. i članka 55. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-20/768 od 19. listopada 2020. godine, Izborno povjerenstvo Područne  organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever na sjednici održanoj 7. studenoga 2020. utvrdilo je i objavljuje:

 

O D L U K U

o utvrđivanju pravovaljanih kandidatura za
izbor predsjednika i potpredsjednika
Područne  organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever

I.

Utvrđuje se pravovaljanost kandidatura za izbor predsjednika i potpredsjednike Područne  organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever na izborima koji će se održati 22. studenoga 2020., redoslijedom prema broju prikupljenih pravovaljanih potpisa potpore:

(a) za predsjednika PO HDZ-a Trešnjevka Sjever:

1.      ZVONIMIR MILAS - 65 potpisa potpore

(b) za potpredsjednike OO HDZ-a:

1.      NIKOLA ANIĆ - 71 potpisa potpore

2.      DANIJELA BLAŽANOVIĆ - 41 potpisa potpore

II.

Kandidati će na kandidacijskoj listi i glasačkom listiću biti poredani abecednim redom.

III.

Ova Odluka objavit će se na mrežnoj stranici http://www.hdztresnjevka.com

IV.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

 

Ur.broj: 05-20-22

U Zagrebu, 7. studenoga 2020.

 

Predsjednik

Izbornog povjerenstva Područne organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever

Stjepan Brčić

 

ODLUKA O UTVRĐIVANJU PRAVOVALJANIH KANDIDATURA - OO HDZ.docx


 

 

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA

IZBORNO POVJERENSTVO PO

GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKA SJEVER

 

Na temelju članka 55. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-20/768 od 19. listopada 2020. godine i točke II. Odluke o utvrđivanju pravovaljanih kandidatura za izbor predsjednika i potpredsjednika Područne  organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever Ur.broj: 05-20-17 od 22. studenoga 2020., Izborno povjerenstvo Područne  organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever na sjednici održanoj 6. studenoga 2020. utvrdilo je i objavljuje:

 

LISTU KANDIDATA ZA IZBOR PREDSJEDNIKA PODRUČNE ORGANIZACIJE HDZ-a GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKA SJEVER

 

I.

Utvrđuje se lista kandidata za izbor predsjednika Područne organizacije HDZ-a  Gradske četvrti Trešnjevka Sjever:

1.      ZVONIMIR MILAS 

II.

Lista kandidata objavit će se na mrežnoj stranici http://www.hdztresnjevka.com 

 

Ur.broj: 05-20-21

U Zagrebu, 7. studenoga 2020.

 

Predsjednik

Izbornog povjerenstva Područne organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever

Stjepan Brčić

LISTA KANDIDATA ZA IZBOR PREDSJEDNIKA OO.docx


 

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA

IZBORNO POVJERENSTVO PO

GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKA SJEVER

 

Na temelju članka 55. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-20/768 od 19. listopada 2020. i točke II. Odluke o utvrđivanju pravovaljanih kandidatura za izbor predsjednika i podpredsjednika Područne  organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever Ur.broj: 05-20-17 od 22. studenoga 2020., Izborno povjerenstvo Područne  organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever na sjednici održanoj 6. studenoga 2020. utvrdilo je i objavljuje:

 

LISTU KANDIDATA ZA IZBOR PODPREDSJEDNIKA PODRUČNE ORGANIZACIJE HDZ-a GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKA SJEVER

 

I.

Utvrđuje se lista kandidata za izbor potpredsjednika Područne organizacije HDZ-a  Gradske četvrti Trešnjevka Sjever 

1.      NIKOLA ANIĆ

2.      DANIJELA BLAŽANOVIĆ

 

II.

Lista kandidata objavit će se na mrežnoj stranici http://www.hdztresnjevka.com 

 

Ur.broj: 05-20-20

U Zagrebu, 7. studenoga 2020.

 

Predsjednik

Izbornog povjerenstva Područne organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever

Stjepan Brčić

LISTA KANDIDATA ZA IZBOR POTPREDSJEDNIKA OO.docxHRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA

PODRUČNA ORAGANIZACIJA

GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKA SJEVER


Zagreb, 4. studenog 2020.

Na temelju članka 11. i članka 12. u vezi s člankom 100c. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-20/768 od 19. listopada 2020. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik), upućujem 

P O Z I V

za sudjelovanje na izborima za članove Područnog odbora HDZ-a

Trešnjevka Sjever

i članove (izaslanike) za Gradsku organizaciju HDZ-a Grada Zagreba

s naputkom za kandidiranje

 

1.    Izbori za članove Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka Sjever i članove (izaslanike) za Gradsku organizaciju HDZ-a Grada Zagreba održat će se 22. studenoga 2020.  na biračkom mjestu na adresi Ozaljska ulica 16 u vremenu od 8,00 do 19,00 sati.

 

2.    Članovi Područne organizacije HDZ-a Trešnjevka Sjever koju čine članovi (izaslanici) izabrani na izbornim skupštinama temeljnih organizacija i članovi (izaslanici) po položaju (članak 16. stavak 2. Pravilnika) mogu se kandidirati, birati i biti birani:

- za članove  Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka Sjever,

- za izaslanike na izbornu skupštinu Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba.

 

3.    Obrasci kandidature i obrasci za prikupljanje potpisa potpore kandidaturi mogu se preuzeti od 6. studenog 2020. na adresi Ozaljska ulica 16 uz prethodnu najavu na tel. 098 231 403, e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

4.     Kandidature podržane s najmanje 5% potpisa članova skupštine, ali ne s manje od 5 potpisa, podnose se na propisanim obrascima najkasnije 48 sati prije održavanja izbora, dakle, do 20. studenoga 2020. do 8,00 sati i to:

- za članove općinskog odbora, izbornom povjerenstvu Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka Sjever, osobno ili na e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

- za članove (izaslanike) na izbornu skupštinu Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba izbornom povjerenstvu Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba osobno ili na e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

5.     Izborno povjerenstvo Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka Sjever i Gradsko izborno  povjerenstvo po završetku kandidacijskog postupka utvrdit  će ispravnost potpisa potpore i pravovaljanost kandidatura, liste kandidata (izborne liste) te ih odmah po utvrđivanu javno objaviti, a obvezno na mrežnim stranicama Područne odnosno Gradske organizacije HDZ-a.

 

Predsjednik

Izbornog povjerenstva Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka Sjever

Stjepan Brčić

Poziv za odbore i izaslanike.docx 

 
 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

 

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA

IZBORNO POVJERENSTVO ORAGANIZACIJE

GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKA SJEVER

 

Na temelju članka 9. stavak 3. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici, Ur.br: 05-20/768 od 19.  listopada 2020. Izborno povjerenstvo HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever donijelo je:

 

 N A P U T A K

O NAČINU, UVJETIMA I ROKOVIMA KANDIDIRANJA ZA PREDSJEDNIKA I PODPREDSJEDNIKE ORGANIZACIJE HDZ-a GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKA SJEVER

 

1.   Članovi HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever mogu se kandidirati na neposrednim izborima koje će održati 22. studenog 2020.

a)      predsjednika Područnog odbora HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever

b)      podpredsjednike Područnog odbora HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever

 

2.   Kandidature za izbor predsjednika i podpredsjednike s najmanje 3% odnosno 28 potpisa podrške članova HDZ-a s biračkim pravom kandidati moraju podnijeti na propisanim obrascima Izbornom povjerenstvu HDZ-a  Gradske četvrti Trešnjevka Sjever, najkasnije do 6. studenog 2020. do 24,00 sata.

 

3.  Obrasci kandidature mogu se osobno preuzeti kod članova Izbornog povjerenstva, na e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ili tel: 098 231 403, nakon čega će izborno povjerenstvo kreirati obrazac za prikupljanje potpisa potpore kandidaturi, koji će se kandidatima dostaviti na e-mail adresu naznačenu na obrascu kandidature ili neposredno uručiti.

 

4.    Izborno povjerenstvo HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever, najkasnije u roku od 48 sati od isteka roka za podnošenja kandidature, utvrdit će ispravnost potpisa potpore i pravovaljanost kandidatura te utvrditi liste kandidata (izborne liste) za dužnosti i tijela koja se biraju na listi prema abecednom redu prezimena.

 

U Zagrebu, 22. listopada 2020.

 

Predsjednik

IPGČ HDZ-a TREŠNJEVKA SJEVER

Stjepan Brčić

 Materijali:

 


 HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA

Zagreb, 22. listopada 2020.

Na temelju članka 9. stavak 2. i 3. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici, Ur.broj: 05-18/145 od 19. listopada 2020. članovima Hrvatske demokratske zajednice upućujemo:

 

P O Z I V

na izbore

 

 za predsjednika i podpredsjednike organizacije

HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever

 

za odbor organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever

 

za izaslanike za izbornu skupštinu Gradske organizacije

HDZ-a Grada Zagreba

Izbori za predsjednika i potpredsjednike organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever, za odbor organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever i za izaslanike za izbornu skupštinu Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba održat će se

u nedjelju 22. studenog 2020. od 8:00 do 19:00 sati

na biračkom mjestu Trešnjevka Sjever u prostorijama Mjesnog odbora Nikola Tesla na adresi Ozaljska 16.

Istoga dana održat će se na navedenom biračkom mjestu i izbori za predsjednika i podpredsjednike Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba. 

-----------------

Drugi krug izbora za predsjednika i podpredsjednike  organizacije HDZ-a gradske četvrti Trešnjevka Sjever, za Gradski odbor HDZ-a Grada Zagreba, 

te za izaslanike na Opći Sabor HDZ-a održat će se u

nedjelju 6. prosinca 2020. od 8:00 do 19:00 sati

na biračkom mjestu Trešnjevka Sjever u prostorijama Mjesnog odbora Nikola Tesla na adresi Ozaljska 16. 

Naputci o načinu, rokovima i uvjetima kandidiranja za  predsjednika i potpredsjednike organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever, za odbor organizacije HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever, za izaslanike za izbornu skupštinu Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba, za predsjednika i podpredsjednike Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba i za izaslanike na Opći Sabor HDZ-a, objavljeni su na mrežnoj stranici HDZ-a Gradske četvrti Trešnjevka Sjever.

 

Predsjednik Izbornog povjerenstva

Organizacije HDZ-a Gradske četvrti

Trešnjevka Sjever

Stjepan Brčić

Materijali:
 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

 


Zagreb, 5. ožujka 2020.

Na temelju članka 9. stavak 2. i 3. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici, Ur.broj: 05-18/145 od 6. veljače 2020. članovima Hrvatske demokratske zajednice upućujemo: 

P O Z I V

na izbore

 za predsjednika i potpredsjednika organizacije

HDZ-a gradske četvrti Trešnjevka Sjever

i

za predsjednika i potpredsjednika Gradske organizacije

 HDZ-a Grada Zagreba

Izbori za predsjednika i potpredsjednika organizacije HDZ-a gradske četvrti Trešnjevka Sjever će se održati

u nedjelju 5. travnja 2020. od 8,00 do 19,00 sati

na biračkom mjestu Trešnjevka Sjever u prostorijama Mjesnog odbora Nikola Tesla na adresi Ozaljska 16. 

Istoga dana održati će se na navedenom biračkom mjestu i izbori za predsjednika i potpredsjednike Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba.

Naputci o načinu, rokovima i uvjetima kandidiranja za  predsjednika i potpredsjednike objavljeni su na mrežnoj stranici Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba http://moj.hdz.hr/o/go-grada-zagreba .

 

Predsjednik Izbornog povjerenstva

Organizacije HDZ-a Gradske četvrti

Trešnjevka Sjever

Stjepan Brčić

 

Predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva

HDZ-a Grada Zagreba

Ivo Bulaja

 

Add your comment

Your name:
Comment:
PDF Print E-mail

 


ORGANIZACIJA GRADSKE ČETVRTI TREŠNJEVKA SJEVER

Ozaljska 16, Zagreb

U Zagrebu, 14. veljače 2020. godine

 

UNUTARSTRANAČKI IZBORI

 

Poštovani članovi Hrvatske demokratske zajednice,

 

pozvani ste sudjelovati u izbornom procesu u našoj stranci.

 

Usporedno s izborima za predsjednika stranke, njegova zamjenika i četiri potpredsjednika 15. ožujka 2020. godine, održavaju se izbori u temeljnim organizacijama:

 

1.    Na izbornoj skupštini temeljne organizacije biraju se:

a)   predsjednik

b)   potpredsjednik

c)    izvršni odbor

d)   izaslanici na izbornu skupštinu općinske/gradske organizacije

 

U temeljnim organizacijama Trešnjevke sjever izborne skupštine se održavaju prema sljedećem rasporedu:

 

Ogranak

Datum

Vrijeme

Mjesto

Stara Trešnjevka

29. veljače 2020.

15,00 sati

Drenovačka 4

Antun Mihanović

29. veljače 2020.

17,00 sati

Drenovačka 4

S.S. Kranjčević

29. veljače 2020.

19,00 sati

Kranjčevićeva 4a

Rudeš

2. ožujka 2020.

18,00 sati

Rudeška cesta 71

Ljubljanica

3. ožujka 2020.

18,30 sati

D. Golika 44

Dr. Ante Starčević

3. ožujka 2020.

20,00 sati

D. Golika 44

Nikola Tesla

4. ožujka 2020.

18,30 sati

Ozaljska 16

Samoborček

4. ožujka 2020.

20,00 sati

Ozaljska 16

Ciglenica

5. ožujka 2020.

18,00 sati

Selska 48

Pongračevo

5. ožujka 2020.

19,30 sati

Opatijski trg 10

 

2.  Kandidature za dužnosti i tijela (iz točke 2.) podnose se na propisanim obrascima najkasnije 48 sati prije održavanja izborne skupštine izbornom povjerenstvu gradske četvrti Trešnjevke sjever na e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

Obrasce za kandidature preuzmite ovdje:

 

A       B        C       D        svi obrasci (zip)

 

3.   Kandidature za dužnosti i tijela koja se biraju na izbornoj skupštini moraju biti podržane s najmanje 5% potpisa ukupnog broja članova skupštine, odnosno s najmanje pet potpisa članova.

 

Obrasce za potpise potpore Vašoj kandidaturi preuzmite ovdje:

 

A       B        C       D        svi obrasci (zip)

 

4.   Nakon što popunite obrazac kandidature, imate pravo na uvid u evidenciju članstva Vašega ogranka. Obrasce kandidature predajete predsjedniku Izbornog povjerenstva Trešnjevke sjever g. Stjepanu Brčiću.

Dodatne upite predsjedniku izbornog povjerenstva možete uputiti na mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it s navođenjem svoga imena i prezimena, temeljnog ogranka kojem pripadate i telefonskog broja na koji Vas se može kontaktirati.

 

S poštovanjem,

 

Zvonimir Milas

Predsjednik Organizacije HDZ-a gradske četvrti Trešnjevke sjever

 

 

 

Add your comment

Your name:
Comment:
«StartPrev12NextEnd»

Page 1 of 2
 

NAJAVE


Godišnjica osnutka 149. "Trešnjevačke" brigade HV, u petak, 5. listopada 2018. u 17,00 sati, uz spomenik poginulim i nestalim braniteljima u parku "Stara Trešnjevka".


SVEČANA SJEDNICA POVODOM OBILJEŽAVANJA 28. OBLJETNICE OSNUTKA HDZ TREŠNJEVKA, u srijedu 21.2.2018. s početkom u 19 sati, u prostorijama MO Samoborček, Nova cesta 37.


Poštovani članovi i simpatizeri, pozivamo Vas na

MOTIVACIJSKO DRUŽENJE I PREDSTAVLJANJE KANDIDATA HDZ-a
za Vijeće gradske četvrti i vijeća mjesnih odbora Trešnjevke sjever, u srijedu, 19. travnja 2017. s početkom u 19:00 sati, u dvorani MO Samoborček, Nova cesta 37.  Veselimo se Vašem dolasku!


Naša tradicionalna akcija
PODJELA MASLINOVIH GRANČICA UOČI BLAGDANA CVJETNICE
u subotu 8.4.2017.
od 10 do 12 sati,
na Trešnjevačkom trgu (sjeverni pristup Trešnjevačkoj tržnici, ispred cvjećarnica).
Vidimo se u što većem broju!


Obilazak temeljnih ogranaka Trešnjevke sjever

 • Ponedjeljak 3.4.2017. u 18:00 satii, TO HDZ S. S. Kranjčević, Kranjčevićeva 4a.
 • Ponedjeljak 3.4.2017. u 19:00 satii, TO HDZ Ljubljanica i TO HDZ dr Ante Starčević, Dragutina Golika 44.
 • Utorak 4.4.2017. u 20:00 sati, TO HDZ Antun Mihanović, Drenovačka 4.
 • Srijeda 5.4.2017. u 18:00 sati, TO HDZ Nikola Tesla, Ozaljska 16.
 • Srijeda 5.4.2017. u 19:00 sati, TO HDZ Rudeš, Rudeška cesta 71.
 • Četvrtak 6.4.2017. u 17:00 sati, TO HDZ Samoborček, Nova cesta 37.
 • Četvrtak 6.4.2017. u 18:00 sati, TO HDZ Ciglenica, Selska cesta 44.
 • Četvrtak 6.4.2017. u 19:00 sati, TO HDZ Stara Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1.
 • Četvrtak 6.4.2017. u 20:00 sati, TO HDZ Pongračevo, Opatijski trg 10.

Poštovani članovi Hrvatske demokratske zajednice Trešnjevke sjever,
pozivamo Vas na druženje s našim gradonačelničkim kandidatom dr. Dragom Prgometom u srijedu, 29. ožujka u 17:30h. Adresa: Horvaćanska cesta 54, prostorije Mjesnog odbora Horvati-Srednjaci.
Veselimo se Vašem dolasku,
Područni odbor HDZ-a
Trešnjevka sjever


41. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U utorak, 29.03.2016. godine, održat će se 41. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


40. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U utorak, 09.02.2016. godine, održat će se 40. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


37. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U četvrtak, 29.10.2015. godine, održat će se 37. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


36. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U petak, 25.09.2015. godine, održat će se 36. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


34. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U četvrtak, 18.06.2015. godine, održat će se 35. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


31. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U utorak, 28.04.2015. godine, održat će se 31. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


30. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U četvrtak, 09.04.2015. godine, održat će se 30. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


Proslava 25. godišnjice osnutka HDZ-a Trešnjevka

U četvrtak, 19.02.2015. s početkom u 19:00 sati, u u dvorani mjesne samouprave Knežija, Albaharijeva 2, održat će se proslava 25. godišnjice osnutka HDZ-a Trešnjevka. DOBRODOŠLI!


27. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U četvrtak, 05.02.2015. godine, održat će se 27. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


PREDSJEDNIČKI IZBORI

POBJEDA!!


IZBORI ZA EU PARLAMENT

POBJEDA!!

Rezultati izbora na Trešnjevci sjever:
 1. HDZ - HSS - HSP AS - BUZ - ZDS - HDS: 
  4300 glasova!!
 2. SDP - HNS - IDS - HSU:
  4187 glasova.
Detaljnije ovdje.


NAJAVE


Autobus za Vukovar

Gradski odbor i ove godine organizira obilježavanje Dana grada heroja Vukovara, cjelodnevnim posjetom Vukovaru, u utorak 18.11.2014.  Autobus kreće ispred Gradskog poglavarstva (vrijeme ćemo javiti naknadno).  Svaki sudionik participira u troškovima sa 60,00 kuna.  Zainteresirani se trebaju javiti predsjedniku svog temeljnog ogranka, najkasnije do četvrtka 13.11.2014. do 16:00 sati.


Mini klauzura HDZ-a

Mini klauzuri će nazočiti Kolinda Grabar Kitarović, kandidatkinja za predsjednicu RH.  U srijedu, 29.10.2014. u 19:00 sati, u dvorani Doma kulture Prečko, Prečko 2a, Zagreb


Obilježavanje Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima

Obilježavanje u subotu, 23.8.2014, prema sljedećem rasporedu:

 • 10:00 - Mirogoj: Središnji križ i grob Brune Bušića.
 • 11:00 - ŽupaTijelo Kristovo, Sopot

21. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U ponedjeljak, 30.06.2014. godine, održat će se 21. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


Obilježavanje 25. obljetnice osnutka HDZ-a

Dana 17. lipnja 2014. godine obilježavamo 25. obljetnicu osnivanja Hrvatske demokratske zajednice, prema sljedećem programu:

 • 8:30 - polaganje vijenaca na Oltar Domovine
 • 9:00 - polaganje vijenaca uz poprsje ispred rodne kuće i spomenika dr. Franje Tuđmana u Velikom Trgovišću
 • 9:15 - polaganje vijenaca na grobu dr. Franje Tuđmana na Mirogoju
 • 10:00 - Misa u Crkvi Sv. Mati Slobode
 • 12:00 - XVI. Opći sabor HDZ-a - izvještajni, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
 • 18:00 - Svečanost - NK "Jarun"
 • 19:00 - nogometna utakmica: HDZ - Humane zvijezde - NK "Jarun"

18. i 19. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U ponedjeljak, 26.05.2014. godine, održat će se 18. (telefonska) sjednica, a u utorak, 27.05.2014. godine, s početkom u 17:00 sati, održat će se 19. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


Izbori za EU parlament

U nedjelju, 25.5.2014.


Motivacijski Sabor HDZ-a

U subotu, 17.5.2014. Dvorana "Dražen Petrović" (Cibona); akreditacija i ulazak u dvoranu od 11 sati.


Kandidati „plave skupine“ u Zagrebu: Tribina „Žene poduzetnice i mladi u EU“

U petak, 16.5.2014. i 19:00 sati, Dvorana MS "Samoborček", Nova cesta 37.


DANI OTVORENIH VRATA PODRUČNOG ODBORA

U ponedjeljak, 5.5.2014., u 18:30 sati, u sjedištu Područnog odbora u Ozaljskoj 16, održat će se Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever Pozivamo sve članove, simpatizere, građane: pridružite nam se

Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever održava se svaki prvi ponedjeljak u mjesecu (osim blagdana), u 18:30 sati, u sjedištu Područnog odbora, Ozaljska 16, Zagreb. 


PODJELA MASLINOVIH GRANČICA UOČI BLAGDANA CVJETNICE

Pozivamo Vas na našu tradicionalnu akciju Područnog odbora, podjelu maslinovih grančica uoči blagdana Cvjetnice, u subotu, 12.4.2014., u 10:00 sati, na Trešnjevačkom trgu (ispred Cvjećarnica).

"USKRŠNJA KOŠARICA"

Donacije (novčani prilozi ili namirnice) za našu tradicionalnu akciju "Uskršnja kosarica" za potrebite obitelji na Trešnjevci, zaprimat ce se također u subotu, 12.4.2014., u vremenu od 8:30 do 12:00 sati, u sjedištu Područnog odbora u Ozaljskoj 16.  Hvala!

Vidimo se u što većem broju!


DANI OTVORENIH VRATA PODRUČNOG ODBORA

U ponedjeljak, 7.4.2014., u 18:30 sati, u sjedištu Područnog odbora u Ozaljskoj 16, održat će se Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever Pozivamo sve članove, simpatizere, građane: pridružite nam se

Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever održava se svaki prvi ponedjeljak u mjesecu (osim blagdana), u 18:30 sati, u sjedištu Područnog odbora, Ozaljska 16, Zagreb. 


17. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U utorak, 01.04.2014. godine, s početkom u 17:00 sati, održat će se 17. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


NAJAVA - POZIV

Izborna skupština TO HDZ Nikola Tesla

Pozivamo sve članove Temeljnog ogranka HDZ-a Nikola Tesla na Izbornu skupštinu Temeljnog ogranka, koja će se održati u srijedu, 5.3.2014., s početkom u 18:00 sati, u sjedištu Temeljnog ogranka Nikola Tesla, Ozaljska 16.


16. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever

U utorak, 25.02.2014. godine, s početkom u 17:00 sati, održat će se 16. sjednica Vijeća gradske četvrti Trešnjevka sjever.  Poziv, dnevni red i neke materijale za sjednicu, kao i zapisnike s ranije održanih sjednica, možete preuzeti ovdje.


Proslava 24. obljetnice osnutka HDZ Trešnjevka

Čast nam je pozvati Vas na proslavu 24. obljetnice osnutka HDZ-a Područnog odbora Trešnjevka, koja će se održati u utorak, 18.2.2014. godine u 18:30 sati, u prostorijama Centra za kulturu Trešnjevka (CeKaTe), Park stara Trešnjevka 1, Zagreb.  Veselimo se Vašem dolasku!


DANI OTVORENIH VRATA PODRUČNOG ODBORA

U ponedjeljak, 3.2.2014., u 18:00 sati, u sjedištu Područnog odbora u Ozaljskoj 16, održat će se Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever Pozivamo sve članove, simpatizere, građane: pridružite nam se

Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever održava se svaki prvi ponedjeljak u mjesecu (osim blagdana), u 18:00 sati, u sjedištu Područnog odbora, Ozaljska 16, Zagreb. 


NAJAVA - POZIV

Izborna skupština TO HDZ Rudeš

Pozivamo sve članove Temeljnog ogranka HDZ-a Rudeš na Izbornu skupštinu Temeljnog ogranka, koja će se održati u srijedu, 29.1.2014., s početkom u 18:30 sati, u sjedištu Temeljnog ogranka Rudeš, Rudeška cesta 71. 


DANI OTVORENIH VRATA PODRUČNOG ODBORA

U ponedjeljak, 13.1.2014., u 18:00 sati, u sjedištu Područnog odbora u Ozaljskoj 16, održat će se Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever Pozivamo sve članove, simpatizere, građane: pridružite nam se

Dan otvorenih vrata Područnog odbora HDZ-a Trešnjevka sjever održava se svaki prvi ponedjeljak u mjesecu (osim blagdana), u 18:00 sati, u sjedištu Područnog odbora, Ozaljska 16, Zagreb.


LOKALNI IZBORI 2013 - rezultati

Područni odbor HDZ Trešnjevka sjever, na lokalnim izborima održanim 19.5.2013. godine, ostvario je izuzetan uspjeh:
 • Nakon više od deset godina, imamo svog zastupnika u Gradskoj skupštini!
 • Povećali smo broj naših vijećnika u VGČ s 3 na 5!
 • Povećali smo broj naših vijećnika u vijećima mjesnih odbora s 12 na 21!

Izabrani zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba s Trešnjevke sjever: Dražan Bilokapić.

Izabrani vijećnici u Vijeću Gradske četvrti Trešnjevka sjever:

 1. dr. sc. Goran Gašparović
 2. Dražan Bilokapić, spec. oec.
 3. Krešimir Matoković, dipl. ing. el.
 4. Davor Borošak
 5. Anđelka Kalfić, mag. math.

Izabrani vijećnici u vijećima mjesnih odbora:

VMO "Antun Mihanović"

 1. dr. sc. Tin Znaor, dr. med.
 2. Josip Horvat

VMO Ciglenica

 1. mr. Joško Budrović, dipl. ing.
 2. Robert Čirko, bacc. ing.
VMO "dr. Ante Starčević"
 1. Klara Horvatić
 2. Ivan Šekelja

VMO Ljubljanica

 1. Davor Borošak
 2. Ana Vučur

VMO "Nikola Tesla"

 1. Vitomir Gregorati
 2. Željko Gorički

VMO Pongračevo

 1. Krešimir Matoković, dipl. ing. el.
 2. Marija Miljak

VMO Rudeš

 1. mr. sc. Nikola Anić
 2. Dominik Alpeza
 3. Iva Knezović

VMO "Samoborček"

 1. Željko Duić
 2. Dunja Mihelj

VMO "S. S. Kranjčević"

 1. Željko Gudan, dipl. ing.
 2. Snježana Žuglić

VMO Stara Trešnjevka

 1. dr. sc. Mario Šiljeg
 2. Tonko Martinis

GRADSKA ČETVRT TREŠNJEVKA SJEVER

PROGRAM ZA VGČ – TREŠNJEVKA SJEVER

 1. Izgradnja podzemne garaže.  Izgradnja podzemne garaže neposredno uz Trešnjevački trg. Time bi se trajno riješio nedostatak parkirnog prostora ali bi se poboljšao i protok vozila.
 2. Izgradnja dječjeg vrtića.  Izgradnja područnog dječjeg vrtića u novom naselju Selska-Baštijanova. Time bi se dobrim dijelom smanjile liste čekanja na upis.
 3. Nastavak izgradnje Krapinske ulice.  Nužno je nastaviti započetu izgradnju Krapinske (produžene Kranjčevićeve) ulice preko Selske ceste do Zagrebačke ceste čime bi se prometno rasteretile Baštijanova, Selska, Zagorska, Zagrebačka i druge ulice u okruženju.
 4. Bolji uvjeti za kućne ljubimce.  Uređenje većeg parka za kućne ljubimce na zelenoj površini Krapinska-Selska-Zagorska.
 5. Poboljšanje prometne protočnosti i sigurnosti.  Osim izgradnje podzemne garaže i nastavka izgradnje Krapinske ulice potrebno je temeljitije preregulirati promet, uvesti više jednosmjernih ulica i riješiti "crne točke" na Ozaljskoj ulici.

Naši članovi u nacionalnim odborima:

 • Petar Anđelović, Odbor za Hrvate u Bosni i Hercegovini.
 • Joško Budrović, Odbor za turizam.
 • Rudi Grubišić, Odbor za vanjske i europske poslove.
 • Andrea Petrov, Odbor za turizam.
 • dr. sc. Mario Šiljeg, Odbor za zaštitu okoliša i obnovljive izvore energije.
 • dr. sc. Tin Znaor, dr. med., Odbor za zdravstvo.

Da li znate tko su vijećnici u VGČ Trešnjevka sjever?
 

Login Form